Підсумки проведення Тижня права

2017-12-08

/Files/images/2017/Тиждень права грудень 2017 ДНЗ № 87.jpg

З 04 по 08 грудня 2017 року в закладі пройшов Тиждень права. З дітьми були проведені інтегровані заняття на тему: «Ім'я – це ти, це – він, це – я, це – вся наша планета, це – Земля», «Родина, родина від батька – до сина, від матері – доні добро передасть», «Всі ми маємо право жити й будемо ним дорожити», заняття гра-подорож «Україна – єдина країна»; було проведено розвагу «Айболить поспішає на допомогу». Також упродовж тижня з дітьми проводились бесіди на тему: «Моє ім'я», «Мій день народження», «Моя родина», «Старших людей поважай і ніколи не ображай», «Мої права та обов’язки», про здоров’я, харчування, про організм людини, про рідне місто, про Україну.

З дітьми старшого віку проведено екскурсію по закладу до стенду в холі «Права дітей», проведено конкурс малюнків на тему: «Я знаю права» та організовано виставку дитячих малюнків на дану тему.

Діти вчились розв’язувати правові ситуації, які зустрічаються в житті на прикладі казкових героїв, вчились дотримуватись правових та етичних норм, набували практичних навичок передбачати можливі наслідки своїх дій.

Кiлькiсть переглядiв: 237