Відеоматеріали по мінній безпеці

2024-02-01

/Files/images/2024/2-1024x576.jpg

Мінреінтеграції спільно з партнерами – проєкт Dovidka.info та благодійною організацією «Смарт ангел» – створено кілька просвітницьких відеороликів для здобувачів освіти, присвячених мінній безпеці.

Метою розробки та поширення цих матеріалів – нагадування про те, що третина України замінована або забруднена рештками зброї й техніки внаслідок війни. Тож мінна небезпека нині загрожує кожному – як дорослим, так і дітям. Учні мають знати, як виглядають міни-пастки, міни-розтяжки та інші їх види та, як діяти, коли знайшов міну.

У цих відео - правила поведінки з вибуховими предметами для дітей. Під час війни це важливі знання, які можуть вберегти життя та якими варто поділитись. Враховуючи вищевикладене та з метою підвищення рівня обізнаності учнів щодо мінної безпеки, просимо розповсюдити відео матеріали серед педагогічних працівників для використання під час освітнього процесу.

Відеоматеріали є безкоштовними, розміщені на платформі Dovidka.info. Ознайомитись з інформаційними матеріалами та відео можна за посиланнями:

https://drive.google.com/drive/folders/1Gcp0J3S-FdIPI2A8LYlSIXfckaYaTIcp

Кiлькiсть переглядiв: 79